Стана ясно окончателното решение на опитните футболисти Костадин Видолов и Диан Генчев да останат за още един сезон в Берое, съобщава BeroeOnline.

Генчев бе пред трансфер в тим от Казахстан, но след като той пропадна халфът реши да остане под Аязмото и да помогне на Берое. Видолов обмисляше отказване от футбола, но в крайна сметка реши да остане на терена още един сезон. Вероятно последния си сезон на зеления терен опитният полузащитник ще запише с фланелката на Берое.

Стана ясно също, че Слави Жеков и Здравко Илиев в крайна сметка ще подпишат с Берое. Двамата не бяха удовлетворени от условията по договорите, които им предлагаха, но след допълнителни преговори ръководството и двамата футболисти са стигнали до консенсус.

Двамата играчи се прибират утре от почивка, ще подпишат своите договори и се очакват под Аязмото в четвъртък за първа тренировка с новия си тим.

С отбора подготовка ще започнат и редица млади състезатели на проби. Сред тях е и обещаваш нападател от Германея (Сапарева баня). Става дума за 20-годишният Димитър Чечев, който е голмайстор на отбора за изминалия шампионат.