Нападателят на Видима-Раковски Стоян Георгиев ще отсъства от терена до края на есенния полусезон, след като получи тежка контузия по време на мача със Спартак (Плевен) от първенството на Б група.

Направеният ядрено-магнитен резонанс показа, че коляното на преотстъпения от Славия е увредено сериозно - скъсани връзки и менискус. Предстои операция и дълго възстановяване.

Старши-треньорът Митко Джоров заяви, че съжалява изключително много за своя млад и талантлив футболист: "Много се надявах, ядрено-магнитният резонанс да покаже, че контузията не е тежка. За съжаление, оказа се, че не е било безобидно стъпване на криво, а травмата е доста сериозна. Жалко за Яни! Надявам се, че ръководството на Видима-Раковски ще му подаде ръка в този труден за него момент и ще му осигури възможност за качествено лечение и възстановяване. Всички ние от отбора - треньори и футболисти - подкрепяме Яни и му желаем бързо оздравяване и връщане при нас. Не мога да прогнозирам кога отново ще можем да разчитаме на Стоян Георгиев, но може би ще бъде готов за началото на пролетния полусезон. Сега най-важното е лечението му."