Красимир Кръстев бе избран за председател на Съвета на директорите на Видима-Раковски на първото заседание на управата на севлиевския футболен клуб. Той замени на поста Ярослав Дончев.

Новият съвет на директорите проведе първото си заседание, след като съставът му беше утвърден от Акционерното събрание на 28 септември.

За изпълнителен директор на втородивизионния отбор бе избран досегашния вицепрезидент Веселин Данев на мястото на Владимир Юнгалов.

На първата среща членовете на Съвета на директорите разискаваха текущи въпроси, свързани с работата в клуба и търсенето на начини за справяне с финансовите проблеми.

Намерението на ръководството е Съветът на директорите да е активно работещ, с регулярни срещи и конкретни ангажименти на всеки един от членовете. Все по-голям ще бъде акцентът върху Детско-юношеската школа.

Един от основните приоритети в работата на мъжкия отбор ще бъде налагането на повече футболисти, излезли от школата на клуба. Конкретно място в класирането няма да се фиксира като цел.