Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев наблюдава контролата между Славия и Банско. Той бе любезен да даде интервю за Gong.bg.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО С ИВАЙЛОВ ПЕТЕВ ТУК!

„Подготовката върви нормално” - сподели Ивайло Петев - „Физическите натоварвания са актуални за момента. Тренираме на много хубав терен до село Вълково. За момента всичко върви по план.”

Дали ще има играчи на проби в отбора в Разград? „Тези футболисти, които взехме, те ни бяха необходими, категоричен е Петев. За целта, която ще преследваме. Не съм привърженик да имаме играчи на проби, защото искам да вземаме футболисти, които ще останат по-дълго при нас. Нямаме играчи на проби. За момента имаме 19 полеви играчи и трима вратари.Ще направим всичко възможно да привлечем поне още двама футболисти.”

На Лудогорец предстои да изиграе още няколко контроли преди да тръгне на лагер в Анталия. В събота срещу Перун Кресна, в сряда със Септември Симитли и на 28 януари играе в София срещу Славия.

„Целта на Лудогорец е влизане в А група, категоричен е Ивайло Петев. Затова ще изиграем 10-12 контроли, с което целим обиграване на новите момчета, които привлякохме.Надявам се да се подготвим по най –добрият начин и да изпълним целта си.”

Как в Разград приемат всичко, което се случва около Лудогорец и има ли ентусиазъм сред феновете? „Ентусиазъм има, сподели Петев. Хората много обичат футбола.С нетъпрение чакат да започнат първенството.Имаме многобройна публика. За България е сред петте най-многобройни и най-всеотдайно подкрепящи отбора си. Надявам се да ги зарадваме през пролетния полусезон и да изпълним целта си.”

Ивайло Петев сподели, че всичко около лагера в Турция е уредено и има само още една дата, за която се търси съперник. До края на седмицата и последният съперник ще стане ясен и Лудогорец ще изиграе 6 контроли в Анталия срещу класни съперници.