Мажоритарният собственик на Ботев Цветан Василев заяви, че Костадин Видолов няма треньорски лиценз за А група.

„Щастлив съм, че успяхме да реализираме мечтата на тази прекрасна публика. Аз го правя, за да удовлетворя една мечта на половин Пловдив. Бях впечатлен от публиката, която следваше своите любимци по села и паланки“, коментира собственикът на Ботев.

„Проектът Ботев в дългосрочен. Ние работим върху създаването и укрепването на собствената школа. Развиваме базата в Коматево и правим инвестиции в основния стадион. Стадионът ще бъде готов за първия мач за началото на сезона в А група. За мен е важно последователно да следваме нашата програма.“

„Сигурен съм, че ще постигаме резултати. Костадин Видолов няма лиценз за А група, но ние сме му изключително благодарни за това, което свърши. Считам, че БФС е длъжник на футбола. Не е моя работа кой ще оглави БФС, но със сигурност е необходима голяма промяна“, добави босът на Ботев.

„Насочих се към Ботев заради публиката. Цената на един футболист е съвкупност от трансферна цена и възнаграждения. Ние ще заложим на развитието на футболисти от нашата школа. Съвсем скоро време ще обявим името на треньора, който ще води отбора през следващия сезон. Искаме да създадем боеспособен отбор. Аз против революционните промени. Считам себе си за куцузлия и за това предпочитам да слушам добрите новини и резултати. При всички положения при всяка една възможност ще присъствам на стадиона“, каза още Цветан Василев.