Старши треньорът на Нафтекс Диян Петков има да разрешава сериозни кадрови проблеми в халфовата линия на тима преди срещата от 24-ия кръг на Източната „Б” група с Панайот Волов (Шумен).

Заради травми мача може да пропуснат полузащитниците Цветомир Валериев и Георги Алексиев. 25-годишният Валериев поднови тренировки в края на миналата седмица, след като лекуваше контузия в бедрото. Халфът влезе като резерва при равенството с Локомотив (Стара Загора) (2:2) в събота, но отново е почувствал болки и поради това е под въпрос за домакинството с шуменци. Подобно е положението и с Алексиев, който също започна тренировки наравно с останалите си съотборници в понеделник, но все още не е напълно готов за игра. След контузии се завръщат защитникът Диян Лефтеров и нападателят Стефан Тошков, но двамата със сигурност пропускат мача в събота.

Халфовете Стамен Ангелов и Стефан Костадинов са на разположение на старши треньора Диян Петков, тъй като вече са напълно излекувани от вирусното заболяване, което им попречи да се готвят пълноценно в началото на седмицата.

Мачът с Волов, който е в събота от 18,00 часа, ще бъде ръководен от старозагорския рефер Антон Тончев. Негови помощници ще бъдат Христо Христов и Милен Митев също от Стара Загора.