В Спартак 1918 в близките дни се очаква още един футболист, с който селекцията ще приключи. Става въпрос за защитник, разкри на редовната пресконференция днес наставникът на Спартак Атанас Атанасов. Той не разкри неговото име.

„Настроението в отбора е нормално. Момчетата тренират, стараят се. Не отдаваме значение на победата срещу Нефтохимик. Това бе просто контрола. Тук няма точки и премии. Положителното е, че има желание и отборът се влага. Има и много неща, които не ми харесват. На 1 март около 17 часа ще стане ясно дали сме готови за подновяването на шампионата. Имам представа за почти всички отбори в Б група. Монтана са сериозен тим, Ботев Враца и Свищов направиха селекции,Марек е ясно, че също са добре. На Хасково не знам какви са им целите. Раковски са станали добър отбор с преотстъпените от Ботев”, коментира Атанас Атанасов.

На пресконференцията днес присъства и нападателят Деян Христов. Ето какво каза той: „Идвам да помогна, с каквото мога. Работи се нормално, има колектив. Дано и късметът е с нас. Ще дам всичко от себе си отборът да побеждава. Бях на проби в Италия, но не се получиха нещата. Отборът бе в Серия С в Италия. Ще видя как са нещата до лятото тук и тогава ще решавам дали да остана тук. ”.

Последната контрола на Спартак е утре в 13,30 в Несебър срещу едноименния тим.