Много желание в нашия отбор, малко качества и в крайна сметка се бихме сами. Това заяви старши треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов след загубата от Лудогорец с 1:2. Специалистът остана разочарован от грешките довели до обрат в резултата и отбеляза, че ще промени много неща за гостуването на Литекс.

"Отборът на Лудогорец не направи нищо кой знае какво, но с две индивидуални грешки от наша страна ни победиха. Винаги съм казвал, че няма място за напрежение. Излизаш и правиш това, което можеш", сподели още Орела.

"Отдавам тези грешки на неумение. Има много неща, които трябва да се променят за следващия мач. Най-важното е тези хора да проумеят, че да играеш елементарен футбол е много по-лесно, отколкото да се мъчиш да правиш по-сложни неща, които първо не можеш да направиш и второ никой не ги иска от теб”, каза след мача наставникът на Нафтата.

Той подчерта, че вината за слабите резултати е във всички и изрази съмнение, че футболистите си дават сметка за добрите условия, които са им предоставени от клуба.