Старши треньорът на Несебър Валери Дамянов заяви след отпадането на тима на четвъртфиналите за Купата на България от Литекс, че въпреки всичко е доволен от момчетата си, особено от показаното от тях през първото полувреме на двубоя.

„Стана един добър мач, Литекс показа, че е класен отбор. Аз съм доволен, особено от първото полувреме”, бяха първите думи на наставника след края на срещата, завършила 5:1 в полза на Литекс.

„Смените бяха за усилване на нападението, но доста от момчетата ни дойдоха малко по-късно на подготовка и смятам, че не бяха съвсем готови. Павел Колев влезе с контузия, видяхте вкарах и едно момче от юношите, което вчера го видях за първи път. Нямахме хора, но ще го тренирам тук и ще му давам път”, сподели треньорът.

„Имаме време, ще работим… За самочувствието, едва ли ще ни повлия този мач. Ще търсим победа в следващия си мач – в неделя. Голяма част от футболистите, които играят в А група имат по-добро футболно мислене, а в Б група това пречи. Всяка една допусната грешка не позволява на играчите да продължават в същото темпо и ниво. Ние ще трябва да работим върху това. Победителите се раждат, не можеш да ги направиш - или го имаш, или го нямаш”, завърши Валери Дамянов.