Старши треньорът на Нефтохимик Антон Спасов даде пресконференция преди двубоя от 24-тия кръг в Б група, между отборите на Нефтохимик и Калиакра Каварна, който е утре от 18 часа на стадион Лазур.

“Предупредил съм момчетата, че не трябва да има никакво отпускане до края на сезона, въпреки, че вече сме се класирали за А група – каза треньорът. В тези мачове трябва да покажем освободена игра и да запишем 6 точки. Като прибавим и служебната победа в следващия кръг, трябва да завършим с възможния максимум. Футболистите и феновете искат да вдигнем купата за първото място в Бургас.

В отбора няма контузени футболисти, а наказаните Христо Лемперов и Любо Божинов се връщат. Днес имаме тренировка от 17 часа в Долно Езерово и ще определим групата за мача”.

Запитан за плановете за подготовка и селекция треньорът заяви, че вече е наясно за кои постове ще трябва да се вземат нови играчи, като подчерта, че конкретни имена ще бъдат обявени, когато се подпишат договори. В същото време е почти готов и планът за лятната подготовка, като точните дати и местата за лагери ще бъдат уточнени, когато от БФС обявят датата за началото на новото първенство.