Нападателят Тодор Колев се завръща в тима на Етър за важния съботен мач срещу Сливен, съобщиха от клуба. Таранът, който изригна с хеттрик срещу Спартак (Варна), после пропусна няколко срещи поради разтежение и най-после е напълно излекуван. Колев тренира пълноценно и вече е на линия, увери старши треньорът

Цанко Цветанов. Същото се отнася и за Какалов, който бе наказан, а имаше и контузия в коляното. Той също е възстановен, а изтече и наказанието на Радослав Анев.

Така треньорският щаб ще има добри опции за избор, въпреки че отново има двама наказани футболисти. Срещата пропускат защитникът Ивайло Русев и нападателят Александър Русков, които получиха червени картони в Брестник. Първият е наказан за 1 мач, а вторият - за три.

"Очаква ни поредният труден мач, въпреки че тази пролет вече спечелихме в Сливен. Лесни мачове в групата няма, трябва да спечели задължително. Призоваваме публиката да дойде на стадион "Ивайло" и да подкрепи отбора в решаващите битки", заяви Цанко Цветанов.

Шествие с фенове тръгва от паметника "Майка България" в 15.30 часа в събота. То е организирано от младежката фракция на Хелс Ултрас и е в чест на 88 години от основаването на Етър.

Предвижда се шествието да бъде до стадион "Ивайло", където привържениците ще подкрепят тима в атаката му за влизане в "А" група.

Срещата е от 17.00 часа и ще бъде ръководена от столичния рефер Даниел Захариев с помощници Николай Стайков и Младен Маринов, а четвърти съдия е Румен Христов от Плевен.