Старши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров пожела на Локомотив Пловдив класиране в Лига Европа. "Черно-белите" спечелиха и реванша в града под Тепетата от 1/4-финалите за Купата на България, този път с 2:0.

"Честитя победата на Локомотив Пловдив и им желая успех напред в турнира. Дано да стигнат далеч и да играят евротурнири.

Доволен съм от моите момчета, представихме се на ниво. Опитахме се да се противопоставим, но в крайна сметка загубихме. Имахме някакви шансове, не успяхме да отбележим.

Футбол е, винаги може един двубой да се развие и по друг начин. Не успяхме да отбележим гол и видяхте как свърши мачът", коментира бившият национал и голмайстор на английския Чемпиъншип.

Светльо Тодоров оправда двамата свои футболисти, които създадоха напрежение в края на мача с Локомотив. Един от тях - Христов, получи директен червен картон за влизането си в краката на Диего Фераресо.

"Последните две влизания бяха от двете ни момчета, които дебютират. Единият е на 16, другият на 18 години, така че няма какво да им се сърдим. Желая им успех и да се развиват. Не са приятни такива сцени на терена . Децата обаче няма как да ги контролираме", заяви Тодорв.

"Целта на тима е да запази своето място в Б група. Моята цел е да играем добър футбол, момчетата да могат да се развиват, да им дам каквото мога, да ги накарам да станат професионалисти. Каквото мога да им покажа, за да могат да играят на по-високо ниво", завърши наставникът на Добруджа.