Освободеният от Добруджа старши треньор Светослав Тодоров обяви, че в края на годината всички негови взаимоотношения с отбора от Добрич приключват и той повече не иска да има нищо общо с клуба.

По-рано този месец от ръководството на Добруджа взеха решение да не продължават договора на бившия национал, като куриозното е, че месец по-рано той сам обяви, че напуска в края на календарната 2014-а.

„Нямам абсолютно никакво желание да работя под каквато и да е форма в този клуб след 31 декември“, каза Тодоров в интервю пред радио „Добруджа“. „От 1 януари всички мои взаимоотношения с Добруджа приключват. Не искам да водя разговори с хора от ръководството.“

Тодоров за пореден път благодари на община Добрич за подкрепата и помощта, които оказва на футбола в града. Младият тактик също така показа справка, според която днес и вчера са му били преведени всички заплати от януари досега, макар самият да обяви, че ще работи без възнаграждение. За да не губи трудов стаж, той все пак бе назначен на минимална заплата, която е предоставял изцяло за нуждите на първия отбор.

„Футболистите са хората, които защитаваха цветовете и името на Добруджа, затова тези пари ще ги разпределя между тях. Част от тях вече имат предложения да продължат кариерата си в други отбори“, каза още Тодоров.