"Благодаря на агитката за призива, който отправи към публиката да не пречи, а да помага. Tези фенове за пореден път доказват, че стоят зад отбора, те са с нас навсякъде – Банско, Разлог, Панагюрище", заяви изпълнителният директор на Добруджа Добрич Светослав Петров пред официалния сайт на тима.

"Чувствам се много разочарован от отношението към мен и отбора, защото от година и половина аз и футболистите даваме всичко от себе си Добруджа да върви напред и мисля, че го постигаме", сподели още бившият халф.

"Призовавам на мача в събота и за вбъдеще да дойдат хората, които наистина искат да подкрепят Добруджа, а за тези, които искат да си изкарат негативната енергия, да псуват и да обиждат – има други места. Фактът, че имаме повече точки като гост, отколкото като домакин, говори достатъчно", допълни изпълнителният директор на клуба от Добрич.

"Не виждам от какво са недоволни зрителите – в серия сме от 7 мача за първенство без загуба, за 19 шампионатни срещи имаме само 3 загуби, Добруджа е най-младият отбор в групата, бюджетът ни е много по-малък от този на отборите, афиширали амбиции за А група и е съпоставим с отборите от втората половина в класирането. Който ме познава, знае, че дори и на карти винаги искам да бия. Моята цел е Добруджа да бие във всеки мач, аз съм най-щастливият човек, когато побеждаваме, колкото и да ми е трудно да намирам пари за премии след това", обясни Светльо Петров.

Той е категоричен, че отборът ще преследва успеха в оставащите до края на сезона мачове и ако има възможност за класиране в А група, ще се възползва от нея.