Анекс за 100 хил. лева неустойка при уволнение е прикрепен към договора на старши-треньора на Волов Георги Мирчев. След като бе изискан от Управителния съвет на Волов, документът бе изпратен от централата на БФС. Тази сума предизвика възмущението на Управителния съвет. Зам. председателят на УС на Волов Галин Терзийски е направил предложение Георги Мирчев да бъде махнат от треньорския пост. Сумата, която трябва да се заплати на Мирчев засега спира промените около треньорския пост и Мирчев продължава да води отбора.

Стана ясно, че Румен Вичков, който досега заемаше поста изпълнителен директор по финансовите въпроси е подал молба за оттеглянето си от тази длъжност.

На вчерашното заседание на УС присъстваха 8 от 11-те члена. От събирането отсъства президентът и представител на „Титан” Христо Николов. Поради тази причина, въпреки че вчера имаха кворум, членовете на УС решиха да проведат ново заседание на което да приемат или отхвърлят предложенията, направени вчера.

Освен, че отново ще се разглежда треньорският пост в петък, УС съвет иска свикване на ново Общо събрание, на което да се създаде Акционерно дружество. Всеки един от хората, които ще бъдат избрани за членове на Управителния съвет да внасят в началото на сезона по 25 хиляди лева, а всеки член на Общото събрание да внася членски внос от 1000 лева за година.