Възстановяването на нападателя на Спартак Варна Георги Станчев след направената му операция на предна връзка на коляното върви по план. В момента таранът е на физиотерапия и рехабилитация в спортния диспансер във Варна.

Припомняме, че заради травмата Станчев пропусна доста мачове през есента, като по-късно претърпя и операция при д-р Мазнейков. През този сезон футболистът, след като се възстанови ще се включи и в тренировъчния процес на отбора.

С неговото включване в игра за „соколите” през пролетта едва ли ще се избързва. По-вероятно изглежда той да е на линия за новия сезон.

Друг футболист на Спартак, който също пропусна доста мачове-централният защитник Станислав Иванов е напълно възстановен и тренира на пълни обороти. Подобно е положението и с опорния полузащитник Васко Боев.

Футболистът остана извън терените в рамките на цяла година след направената операция на предна кръстна връзка на коляното и последвалото възстановяване. Сега вече Боев е на 100 % готов и на него ще се разчита в предстоящите мачове.