Футболистите на Несебър решиха във вторник да не тренират и го направиха, научи Гонг. Професионалните играчи на седмия в класирането в Източната Б група решиха да протестират по този начин за това, че не са им плащани скоро заплати. Някои от футболистите , според техни признания, не са взимали пари вече 7 – 8 месеца.

В последния мач от първенството на Източната Б група Несебър направи 1:1 с Ботев в Пловдив. Това е накарало футболистите да повярват, че от страна на ръководството ще им бъдат платени някакви пари, но след като това не се е случило, играчите са се събрали и във вторник не са провели тренировка.

Интересната ситуация в клуба се изразява в това, че бюджет от страна на общината има, а пари до футболистите не стигат и те са решени днешната им проява да не е последна.

На отбора предстои мач срещу Любимец, но играчите са готови да не излязат в него, ако не настъпи промяна по въпроса с възнагражденията.

Несебър с треньор Иван Георгиев е на седмо място с 20 точки като след него са отборите на Добруджа с 19 точки и Спартак Вн със 17 точки. Това ще са трите отбора, които ще определят кой ще се спаси от изпадане. Доростол Силистра вече прекъсна участието си в тази група.