Какви половинки в живота си избират футболистите е въпрос, който е широко обсъждан. Освен с моделки и фолк-изпълнителки, играчите имат и друга слабост по цял свят - чаровни спортни журналистки. Гонг научи, че футболист падна в плен на колежка и след години изпитание на чувствата, предприе наистина сериозна крачка.

Звездата на Балкан Ботевград Иван Редовски се сгоди за спортната журналистка от МСАТ Рени Новкова. След шестгодишна връзка, таранът на втородивизионния отбор се реши на първата стъпка към изграждането на семейство с чаровната ни колежка.

Редовски избрал да изненада своята половинка с годежен пръстен, точно на рождения й ден. Тържеството се състояло в тесен семеен кръг, като всички обичаи били спазени стриктно от годеника, който чинно поискал ръката на своята избраница от родителите й.

Пръстенът, който Рени получила, е с красив диамант и тя с гордост носи в момента.

Сватбеното тържество е планувано за лятото, на което се очакват да присъства целият отбор на Балкан, както и бивши съотборници на младоженеца. Екзотичното сватбено пътешествие обаче трябва да почака и Рени да има търпение. Причината – футболът преди всичко, а сватбеният круиз ще бъде в лятната пауза на първенството. Дестинацията все още не е уточнена.