Трета поредна победа записа отборът на Спартак Вн. Варненци се наложиха в домакинството си срещу Видима-Раковски с 2:0 и продължават да са лидери в Б група. Попаденията бяха дело на Боян Илиев в 53-ата и на Беадиров в 83-ата минута.

Домакините упражниха териториален превес още в началото на двубоя и в 3-ата минута Беадиров пропусна да реализира най-чистото положение в мача, когато след грешка на бранител на гостите остана непокрит във вратарското поле, но шутира над вратата.

Спартак показа повече креативност през първата част, но трудно намираше празни пространства, за да застраши вратаря Митев.

В 29-ата минута Видима можеше да открие, но след удара на Симеон Мечев, топката срещна напречната греда.

В 53-ата минута Боян Илиев завъртя опасно топката от корнер, тя рикошира в тяло на играч и влезе в мрежата. Реферът Мартин Александров записа като голмайстор точно Илиев.

След инкасираното попадение гостите се активизираха и изнесоха играта в половината на варненци, но нямаха ясна идея как да реализират.

При една контраатака Беадиров вкара след хубав удар по диагонала отдясно, с която оформи крайното 2:0.

Съставите:

Спартак Варна: Славов, Георгиев, Маринов, Илиев, Димов, Кателиев, Желязков, Филипов /Димитров/, Станчев /Боев/, Мехмед /Събков/

Видима-Раковски Севлиево: Митев, Минков, Иванов, Стойчев, Хр. Кожухаров, Мечев, Иван Иванов /Георгиев/, Коларов /Атанасов/, Желев, Райков, Пламен Кожухаров/Мекиков/