Проблеми се очертават пред наставника на Спартак Румен Димов със сглобяването на центъра на защитата за предстоящото в неделя домакинство срещу Ботев.

Диян Дончев е аут за този мач, тъй като е наказан. Не напълно възстановен е другият централен бранител Станислав Иванов и с неговото включване в игра едва ли ще се избързва.

Вариантът пред Румен Димов е да прибегне до преквалифицирането на Боян Илиев като централен защитник до Латин Венков. Боян днес не тренира с тима заради семейни проблеми. Иначе функцията на централен бранител не е непозната на бившия футболист на Левски и Локо Пд, тъй като неведнъж му се е налагало да играе като такъв.

Под въпрос за мача през уикенда е нападателят Георги Станчев, който днес тренира на облекчен режим. Няма да се рискува с неговото включване в игра, ако болките в коляното не отшумят.

Заедно с него обиколки на терена днес въртяха Иван Александров и Диян Кателиев. Нападателят е твърдо аут за домакинството в неделя, докато халфът от утре ще започни пълноценни занимания.

След изтърпяно наказание от 2 мача в игра се завръща нападателят Владо Мирчев.