В последния мач от турнира Албена къп Спартак и Калатис завършиха наравно 1:1. През първото полувреме варненци имаха териториален превес, но гостите от Румъния имаха по-чистите положения.

В 13-ата и 30-ата минута вратарят на „соколите“ Генко Славов спаси стопроцентови положения на противниковия тим. Пет минути преди края на първата част нападателят на Спартак Ерхан Мехмед стреля много силно и опасно от движение, но след рикошет топката излезе в корнер.

Второто полувреме протече изцяло под диктовката на варненци. Пропуски направиха Георги Димитров и Бижев, като последният нацели левият страничен стълб на вратата. В 73-ата и 76-ата минути последователно бяха изгонени двама футболисти на Калатис - Фин и Хуземеану за удари без топка. Спартак натисна съперника си и в 81-ата минута след асистенция на Бижев, Георги Димитров откри резултата.

Варненци създадоха още положения, но не успяха да ги материализират, за да дойде 87-ата минута, когато след центриране от фаул в опита си да изчисти топката, Венци Маринов я вкара в собствената си врата.