В изтеглен мач от 21-я кръг на Източната Б група Сливен победи с класическото 3:0 като гост Спартак Пловдив. С тази победата отборът воден от Драголюб Симонович остана на първо място във временното класиране.

Във втората минута защитниците на Сливен направиха груба грешка, след което Петър Кънчев излезе очи в очи срещу вратаря на гостите, но нападателят стреля над напречната греда от границите на вратарското поле.

Петър Кънчев остана сам срещу вратаря Караманов в 5-та минута, но ударът му отново излезе в аут.

В 15-та минута Иван Стоянов стреля от движение, но топката излезе в аут. Две минути по-късно Иван Стоянов бе изведен сам срещу вратаря на Спартак и стреля покрай него и вкара топката в мрежата за 0:1.

Втори жълт картон за Людмил Николов от домакините, който е изгонен за грубо нарушение в центъра на терена в 29-та минута.

В 53-та минута Мирослав Миндев засече топката след центриране от ъглов удар и направи резултата 0:2.

В 55 Иван Стоянов стреля от пряк свободен удар, но право в ръцете на вратаря на Спартак. В следващата атака Ценовски стреля, но топката излезе в аут.

В 65-та минута Миндев необезпокояван в наказателното поле на Спартак овладя топката на гърди и след това от воле я вкара за трети път в мрежата на домакините.