След 120 минути игра втородивизионният Чавдар Етрополе победи с 1:0 като гост представителя на В група Марица Пловдив в осминафинал от турнира за Купата на България.

В продължението на играчите на двата отбора оформиха масово меле, но до удари не се стигна. За да успокои ситуацията, съдията Атанас Димитров изгони Вълков от Марица. По този начин и двата тима завършиха срещата с по десет човека, след като Райчев от Чавдар бе получил втори жълт картон в 80-ата минута.

През редовните 90 минути на срещата гол не падна, като може би най-чистото положение в редовното време бе за състава от Етрополе. В 70-ата Крачанов от пет метра стреля право в тялото на вратарят Грабчев, а добавката на Тончев бе лека и стражът улови.

Единственото попадение в мача стана факт в средата на първото продължение. В 97-ата минута хубав пробив на Вълев отляво продължи с центриране, топката премина през куп от играчи и стигна до Петър Тончев, който бе точен за крайното 0:1.

В края на второто продължение на терена на стадион Марица стана горещо. След нарушение срещу Николай Николов, футболисти на Марица се опитаха да го изнесат извън терена, за да не се бави играта. Това доведе до меле с участието на 10-15 футболисти от двата отбора, последва блъскане, но не и удари. Играта бе прекратена за 2-3 минути, а малко след като бе подновена дойде и последния съдийски сигнал.

Чавдар Етрополе, заедно с Калиакра Каварна и Черноморец Поморие, е един от трите отбора от Б група, които очакват жребия за 1/4-финалите за Купата на България.