Изпълнителният директор на Етър Велико Търново Димитър Манолов бе изключително разочарован от съдийството на Таско Тасков срещу Славия. „Белите” се класираха за ¼-финалите на турнира, след като победиха с 1:0 втородивизионния тим.

„Направихме празник и показахме какво е Етър. Могат и го доказаха за пореден път, имам зад гърба си всеотдайни хора. Какво да говоря за съдиите? Потресен съм, не можеш да дойдеш в един стохиляден град пред 10 000 души на стадиона и да свириш по този начин. Престъпно е и е крайно време МВР да им обърне внимание. Ние не искаме от тях подкрепа, а честност. Не искам да коментирам неотсъдените дузпи. Футболът трябва да доставя радост на хората, толкова малко радости ни останаха, че ако се опорочават и тези малки празници на хората, няма да стигнем до никъде. Какво виждат децата в клуба, които обичат футбола. Че ги очаква един спорт, който за всички ще бъде равен? Е не е така, за едни – майка, за други – мащеха. Апелирам към всички да съхраним футбола”, сподели след мача Димитър Манолов.

„Момчетата на Етър ми направиха подарък, за мен днешният мач на Етър е победа. Пожелавам успех на Славия да продължи напред, но по този начин се съмнявам да стигнат далеч. Аз на тяхно място не бих се радвал на такава победа. Няма да подаваме жалба, защото няма кой да ни обърне внимание”, завърши шефът на тима.