Вратарят на Ботев Пловдив Армен Амбарцумян е обект на интерес от шампиона на Армения- Улисес (Ереван). Изпълнителният директор на клуба от арменската столица Гагик Галстян, цитиран от местните медии, обяви Амбарцумян като част от групата играчи, които ще дойдат на проби по време на третия лагер на отбора, насрочен за турския курорт Анталия. Първата част от подготовката на Улисес премина при домашни условия, а в началните десет дни от февруари те ще отседнат в база до река Уреки в Грузия.

След това Улисес, който миналата година спечели първата си титла на Армения, ще се премести на турското средиземноморие.

"Знам, че такава информация се е появила в арменската преса, но няма такова нещо, обясни Амбарцумян за БТА, който през есента беше твърд титуляр в рамката на жълто-черните.

Улисес подготвя здрава селекция за добро представяне в квалификациите на Шампионската лига през лятото и се фокусира върху опитни играчи от по-силни първенства. Самият Амбарцумян пък има 8 мача за националния отбор на Армения.