Шансовете на Септември (Симитли) да оцелее в Б група намаляват, но това няма да откаже отбора да се бори за победа във всеки мач и да подобрява до колкото е възможно положението си, гарантира старши треньорът Тодор Киселичков.

Симитлийци загубиха с 0:1 при гостуването миналата седмица на Добруджа, а срещата имаше особена стойност, тъй като добричлии са директен съперник.

"Срещаме един от добрите отбори в групата Созопол, който е добре организиран и играе изключително агресивно. Знаем, че ни очаква труден мач, а в нашият отбор има доста контузени и болни футболисти. Въпреки тежкото положение, в което се намираме, ние ще търсим победата във всеки мач до края и ще се опитаме да съберем колкото можем точки, каза треньорът на Септември (Симитли).

"Надявам се, че съвсем скоро вече ще заиграем на нашия красив нов стадион в Симитгли, който не отстъпва по нищо на стадионите в А група. Вярвам, че това ще бъде още един мотив за нашите момчета, за да се раздават на терена, допълни бившият плеймейкър./БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS