Шест точки иска наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов от следващите два мача, съобщи днес той. В противен случай ще подаде оставка. “Дай боже да не се случи, но това е решението ми, сподели той. Лично на мен в средата на таблицата не ми се стои. Нашето място не е там.”

Ангелов добави, че това е негово лично решение и няма външен натиск или влияние. Не се влияе и от смяната на ръководството на клуба наскоро.

“Ако има загуба, тя ще е само за мен, отборът не бива да е ощетен. Ако успеем да направим това което искам, да спечелим двата мача, печели футболът във Враца", добави не без доза емоция треньорът. "Моята цел е да вървим по-добре от есенния полусезон, отборът има потенциал, но това примиренчество, което видях в събота, и което много ме дразни, ме накара да взема това решение”.

Ботев Враца падна с 1:0 в домакински мач от Септември Симитли в мач от 19-я кръг. Сашо Ангелов отдава загубата на психическа нестабилност на футболистие. “Футболът е такава игра, че който не може да играе под напрежение, отпада”.

В следващите два мача Ботев Враца ще играе с Пирин Гоце Делчев и Етър Велико Търново. Наставникът обясни, че и в двете срещи победите са много трудни, но не и невъзможни.