По време на срещата между ръководството на ПФК „Нафтекс” АД, представители на полицията и лидери на фен клуба на „Нафтекс” днес, бяха обсъдени въпроси относно организацията на предстоящото градско дерби срещу Черноморец Бс в Източната „Б” група.

След като страните обосноваха своите аргументи се стигна до съгласие по основните въпроси, които бяха дискутирани, съобщиха от пресцентъра на Нафтекс.

Органите на реда ще направят щателна проверка на всички фенове при влизането на стадиона и в сектора, отреден за привържениците. Те ще заемат своето място в сектор „А” блок 1 под козирката от страната на официалната трибуна. От своя страна феновете на отбора поеха ангажимента да определят свои представители, които ще следят за реда в сектора.

Привържениците ще внесат на стадиона около 50 факли, които ще бъдат раздадени на предварително определени хора по списък.

Около тях ще бъдат поставени атрибути за гасене на факлите. Самите те ще бъдат отделени от останалите посетители в сектора, за да се предотвратят евентуални инциденти по време на паленето на факлите.

Билетите за мача са с цена 1 лев и ще бъдат пуснати на касите на стадион „Лазур” в събота 31 март в 10 часа сутринта. Двубоят започва в 18.30 часа и ще се играе на електрическо осветление.