Отборът на Пирин Разлог победи с 2:1 устремилия се към А група отбор на Бдин Видин в контролна среща, играна на терена с изкуствено покритие в Сандански.

Футболистите на тима от Разлог играха по-добре и съвсем заслужено се добраха до победа, макар и само с един гол разлика.

В 30-та минута след бърза контраатака на Пирин Георги Фикиин след рейд по десния фланг насочи кълбото към Марк Григоров и той от няколко метра го изпрати в мрежата за 1:0. В самия край на полувремето пореден пропуск направи Влади Христов, който сам срещу стража на Бдин не успя да го преодолее.

Второто полувреме отново бе в полза на Пирин Разлог. В 50-та минута Влади Христов бе изведен пред наказателното поле на Бдин и се реваншира за пропуските си от първото полувреме след като изпрати топката в близкия ъгъл за 2:0, преборвайки се успешно с централния защитник на символичните домакини.

В 75-та минута талантливият футболист от Сандански Антонио Ласков с фланелката на Бдин Видин след центриране от ъглов удар с глава направи безпомощен стража на Пирин Разлог за 1:2.

"Доволен съм от победата в този контролен мач. Моите момчета играха с много хъс и желание за победа, която е ценна и авторитетна за нас, защото е срещу отбор с класна селекция и борещ се за промоция в А група. До момента от 4 контроли постигнахме победи срещу Места Хаджидимово и Бдин Видин и загубихме от елитните Лудогорец Разград и Ботев Враца. В събота ще премеримсили с лидера на западната Б група Пирин Гоце Делчев", каза Иван Стойчев-старши треньор на Пирин Разлог.