Вратарят Петър Хубчев, който досега пазеше за юношите старша възраст на Левски, започна проби в Черноморец Поморие, съобщава БТА. Стражът, който не се отличава с особен ръст, ще бъде изпробван на тренировките в следващите дни и дори може да получи шанс да пази в контролните мачове. Поморийци търсят и попълнение на вратарския пост, след като титулярът Янко Георгиев премина в бургаските съименници, а сърбинът Лазар Йовишич беше освободен. Преди седмици младият вратар бе пред трансфер в Септември Симитли, но сега е избрал да мине проби в тима на финалиста за Купата на България през 2010-та година. 

В същото време стана ясно, че полузащитникът Спас Байрактаров, който досега игра в Ботев Враца, е приключил с пробите в Поморие. Качествата на играча изненадали неприятно треньорите, а всичките млади таланти от бургаската школа на същия пост показали по-голям потенциал.

Треньорът Неделчо Матушев отличи специално Любомир Войнов и Ростислав Янков, които всеки ден демонстрирали по-добро представяне.

“За Войнов мога да кажа, че е много съвестен, дисциплиниран и амбициозен. Иска да се развива и мисля, че му предстои добро бъдеще. Същото се отнася и за Янков“ , каза още новият треньор на поморийци.

Утре тимът ще изиграе поредната си контролна среща, като техен противник ще бъде третодивизионният Ботев Гълъбово.