34-годишният нападател на Берое Иво Паргов за втори пореден месец бе избран за номер едно от феновете на тима.

От началото на пролетния полусезон голаджията вече има в сметката си шест попадения, като последните две вкара срещу Марица за победата с 4:0.

„Благодаря на феновете за доверието, което ми гласуват за втори път. С тази награда доказах, че мога да помогна на Берое и показвам едно постоянство в играта си. Относно предстоящия ни мач, очаквам Спартак да се хвърли на 200% срещу нас, защото се вижда, че всичките ни противници играят надъхано и настървено срещу нашия отбор, което лично за мен е нещо нормално”, каза Паргов

Халфът Ахмед Хикмет ще попадне в групата на заралиите за мача със Спартак Пловдив, след като пропусна последните три кръга заради заболяване. Централният защитник Иво Иванов ще изтърпи последния си мач от наказанието срещу гладиаторите.

В петък следобед беройци ще проведат последната си тренировка на стадиона под Аязмото и след заниманието отборът ще отпътува за Пловдив, където ще бъде на лагер.

Вратарят Пламен Петров се завръща в състава на Берое за гостуването на пловдивския Спартак, след като изтърпя наказанието си от едно среща. Твърде вероятно е Петров да започне титуляр за сметка на Даниел Белчев.

„Целта ни е да спечелим трите точки срещу Спартак, друго не ни интересува. Трябва да продължим да играем на високо ниво и да радваме феновете си”, каза помощник-треньорът на Берое Ивко Ганчев.