Единствено победа срещу Добруджа би устроила Спартак. В това е категоричен наставникът на варненския тим Атанас Атанасов.

„Добруджа са добър отбор. Показаха го и срещу Локомотив Пд за купата. Резултатът там не бе толкова реален, поради факта, че домакините имаха доста добри ситуации, но не успяха да ги реализират. Добруджа ми направиха приятно впечатление и като постройка, и като индивидуални качества. Очаквам да стане добър мач. Очаквам открит двубой. Няма де са затваряме. Не отива На Спартак да играе по-затворено, особено на ниво Б Група. Равенство няма да ни задоволи. Искаме 3-ите точки”, коментира на редовната пресконференция днес Атанас Атанасов.

Той ще бъде лишен за мача срещу Добруджа от контузения Георги Димитров, както и от невъзстановените Роналд Донев, Владо Мирчев и Янаки Смирнов. Последният е почти готов и най –рено ще е на разположение, но има още да навакса в тренировките, за да стигне оптимална форма. На пресконференцията стана ясно, че Ивайло Русев ще разтрогне със Спартак по взаимно съгласие, тъй като след дългото възстановяване е преценил, че на този етап не може да помогне на тима и ще търси по-нискоразряден отбор.

Добруджа и Спартак играят в неделя на стадион „Дружба” в Добрич. Началният час на срещата е 15,30.