Целият „великденски” кръг в А и Б група в края на седмицата се очертава да бъде разместен с главата надолу. Освен преместването заради полицията на вечното дерби в събота, 7 април, от 15.00 или 16.00 часа, друг интересен сблъсък също е с неясен начален час. От телевизия Евроком България са изпратили писмо до БФС Локо Пд – Локо Сф да бъде насрочен за 14.30 в събота, вместо за 17, за да може да бъде предаван пряко. Ако обаче и вечното дерби бъде преместено за по-ранен час, не се знае как ще реагират колегите от пловдивската медия, които искат всъщност да избягат от сянката на ЦСКА – Левски. От БНТ пък сигурно ще проплачат, че объркват тяхната програма.

В БФС е получена молба от Черно море мачът с Черноморец да бъде изместен от неделя за петък от 17 ч. Ивайло Дражев обаче не е дал своето съгласие все още. Мачовете от Б група Марица – Несебър и Вихър – Пирин ГД, програмирани за неделя, най-вероятно също ще бъдат изместени за петък от 17 ч. Не е изключено до утрешното заседание на КОС да постъпят още молби за преместване, така че, парадоксално, заседанието на тази комисия да се окаже най-важното.

Очаква се да бъде изместен и последният кръг в първенството на А група заради мачовете на националния отбор с Беларус – от 27 за 24 май. За тогава обаче е насрочен финалът за купата на България. Така, че кашата е пълна!