Втородивизионният Банско има нов треньорски щаб на мъжкия отбор. Красимир Манолов ще изпълнява длъжността старши треньор, а негови помощници ще бъдат Валентин Лазаров-първи помощник, и Румен Ненов-треньор на вратарите.

„Радвам се че съдбата ни събира отново да работим в екип с Красимир Манолов. Той е известен футболист в България, много ерудиран, възпитан и интелигентен човек, с богати познания за съвременния футбол. Той тепърва ще показва своите умения и знания в областта на футбола. За мен е един от най-добрите футболни специалисти и треньори в България. Истинска чест, че се събираме в Банско и с треньора на вратарите Румен Ненов и изпълнителния директор Красимир Горанов, който няма нужда от представяне”, сподели Валентин Лазаров.

41-годишният бивш национал Румен Ненов и направи сериозно име като вратар в Ботев Враца, ЦСКА, Славия, Металург, Локомотив София, Славия, Септември София и Вихрен. Той бе играещ треньор е на Пирин Благоевград през 2002 година и треньор на вратарите е на аматьорския национален отбор през 2006/2007 година. През последния сезон бе треньор на вратарите на Беласица.