Никола Христов няма сериозни проблеми със състава за гостуването на водача Сливен, с изключение на наказания за един мач Илиян Памуков, съобщава клубния сайт. Очаква се неговото място да бъде заето от младока Мартин Цирков, който вече дебютира като титуляр в мача срещу Свиленград 1921. За сметка на това има сериозен шанс и лекувалият контузия защитник Борислав Илиев да попадне сред стартовите единадесет за "сините" от Русе.

"Отборът на "Сливен" в момента е водещ в нашата група, но само на приказки, заяви за сайта Никола Христов. В него се подвизават хора, които имат силно лоби в БФС. Моето желание е да се получи добър сблъсък, а нашият състав ще отиде с мисълта за победа. Знам, че няма да е никак лесно.

Аз предния път казах, че ние разполагаме с играчи, които ако са добре мотивирани и се раздадат на терена са способни да ни донесат успех във всяка една среща. Имаме малък проблем с наказанието на Илиян Памуков, което ще доведе до някои промени в състава като имена, а може би и като начин на игра.

По всяка вероятност Мартин Цирков ще започне като титуляр, но това ще го умуваме до началото на двубоя. Колкото до въпроса дали трябва да се залага на млади играчи в отговорни мачове, мисля, че разделението между млади и стари е твърде условно и на терена излизат само можещите."