Старши треньорът на Нафтекс Диян Петков ще може да разчита на най-добрите си играчи в предстоящия двубой с Берое в Стара Загора. Единствената въпросителна преди срещата бе относно участието на младежкия национал Антон Огнянов, който лекуваше контузия. Полузащитникът вече се готви на пълни обороти и ще е на разположение за дербито с бившия си отбор, информират от бургаския клуб.

Утре сутринта футболистите на Нафтекс ще направят една тренировка в Бургас, след което наставникът на „шейховете” ще определи групата за съботния двубой. В нея могат да попаднат и седемте нови попълнения, привлечени през зимния трансферен прозорец. Това са бранителите Мартин Ковачев, Борислав Стойчев и Веселин Пенев, полузащитниците Стамен Ангелов, Стефан Костадинов и нападателите Петър Колев и Васил Калоянов.

Дербито на 16-ия кръг в Източната „Б” група е на 07.03 (събота) с начален час 15,30. Срещата ще бъде ръководена от съдийска бригада от София, начело с Георги Игнатов и помощници Иво Колев и Николай Кънчев. Четвърти съдия е Владимир Вълков от Пловдив.