С група от 24 футболисти участникът в Източната Б група Несебър замина днес на лагер в Трявна. Новият наставник Валери Дамянов качи в автобуса пет непознати за несебърската публика имена, които в момента са на проби. Това са Томчо Томчев от Дунав, Атанас Лозанов от Марица, Венцислав Христов от Спортист /Своге/, както и игралите за последно из долните дивизии на Германия Мартин Димитров и Атанас Рибарски.

Несебърлии ще останат в Трявна две седмици. Тренировките ще са предимно триразови. Първата контрола е насрочена за 22-и януари с Черноморец /Балчик/. После следва спаринг срещу третодивизионния Созопол, който също е на лагер в Трявна. Вероятно мачът ще е на 24-и януари.

С “делфините” не заминаха Добри Добрев и Латин Венков, които вероятно ще се разделят с отбора. От началото на зимната подготовка Несебър се раздели със шестима играчи. Това са преминалите в Черноморец Равда Николай Жечев и Любомир Петров, както и освободените Емил Тодоров, Веселин Вачев и Виктор Драголов. Стамен Ангелов пък игра като преотстъпен от “акулите”, но вече се завърна в тима на Красимир Балъков.