„Шейховете“ проведоха първата си тренировка за 2016 г. Преди занятието старши треньорът Диян Петков представи новите попълнения в отбора. Това са Даниел Костов, Теодор Стефанов, Цветан Филипов, Симеон Иванов, Владислав Мисяк и вратарят Димитър Илиев.

„Селекцията не е пълна. Това са момчетата, които са подписали договори. Ще има поне още 2-3 попълнения. Имаме доста млади момчета, естествено, че имаме и един-двама по-опитни. Разчитаме на това да ги подготвим по такъв начин, че те да израснат като футболисти и да помогнат на отбора“, каза наставникът на Нефтохимик, цитиран от neftochimic.com.

източник: neftochimic.com

Представители на фенклуба връчиха на капитана на отбора Станислав Жеков почетен приз за най-добър играч на Нефтохимик за есенния полусезон. Той беше избран чрез анкета, публикувана на фен страницата на клуба.

източник: neftochimic.com

Преди занятието футболистите се събраха в съблекалнята, където бе разрязана торта. Те получиха поздравления от административния директор на клуба Николай Тодоров, който им пожела успехи и ги призова винаги да играят с желание за победа.

Зимната подготовка на „шейховете“ ще продължи в Бургас до петък. На 16-ти януари /събота/ те ще заминат на дванадесетдневен лагер в Слънчев бряг.

източник: neftochimic.com