Отворено писмо разпратиха до медиите фенове на Локомотив – Горна Оряховица. С него те благодарят на премиeра Бойко Борисов за ангажимента, който той пое за ремонт на стадиона в железничарския град.

"Ние, феновете на ОФК „Локомотив” - Горна Оряховица и спортната общественост в града, посрещнахме с въодушевление новината, че днес при посещението си в града ни, министър-председателят на Република България Бойко Борисов се е ангажирал да помогне за ремонта на стадион „Локомотив”. Изразяваме своята благодарност към премиера, че след 20 години отново ни дава шанс да се върнем сред майсторите във футбола. ОФК „Локомотив” – Горна Оряховица е футболен отбор с близо 90-годишна история. Горна Оряховица е футболен град, а доказателство за това са хилядите фенове, които на всеки домакински мач са на трибуните на стадиона. В школата на „Локомотив” тренират над 300 деца.

С подкрепата си за реконструкцията на стадион „Локомотив”, господин Борисов за пореден път доказва, че е съпричастен към спорта. Затова го каним в Горна Оряховица на първия домакински мач, след ремонта на стадиона", пише в писмото.