Кметските избори в България са в разгара си. Не знам какво е положението в Мездра, но във футболния тим на града си имат кмет.

Това е нашият кореспондент от Враца Младен Кирилов (на снимката показва футболни умения). Младен вчера бе във вихъра си. Преди мача Локомотив – Левски, по време на двубоя, а и след него, той вършеше най-тежката организационна работа.

По идея на Младен журналистите бяха посрещнати както подобава и на специално пригодени за тях места. С тимови листи, каквито не предлагат на много места и в А група. Той отговаряше за посрещането и на гостите. Едновременно снимаше за изданието, в което работи.

Колегите, отразяващи двубоя останаха доволни и от ръководената от Младен Кирилов пресконференция след края на мача.

На всички журналисти направи впечатление младежкият дух, с който колегата си вършеше работата и уважението, което изпитваха към него познати и по-малко познати колеги.

Младен Кирилов намери време да организира честване на 60-та годишнина на Петър Петров, като по същото време дирижираше и престоя на терена на мажоретен състав.

Единственото, на което не успя да повлияе, е крайният резултат от мача. Но той е оптимист, че ще работи с радост за Локо Мездра и в А група.