Треньорът на Малеш Микрево Пламен Мицански заяви пред Гонг, че ще съди наставника на Вихрен Сандански. Йордан Самаковлийски каза по-рано през деня, че Мицански е направил опит да го подкупи.

„Първо, искам да кажа, че ме хващате малко изненадан. Току – що разбрах за тази глупост, която той си е позволил да заяви. Това, което мога да кажа е, че явно човекът остарява и има проблеми с нервите. Не е моя вината, че той е изритал съдията, и че ДК към БФС се занимава с него. Аз съм израснал на стадиона в Сандански и ако той има някакви притеснения, че мястото му е застрашено, пак казвам, че трябва да си лекува нервите”, коментира Пламен Мицански.

„Нямам болни амбиции. Не се храня от футбола, а от други неща, за да тръгна да подкупвам треньор, който вече е в пенсия и да му давам някакви пари. За мен това е лудост и ще го осъдя. Ще го осъдя, каквото и да ми струва това нещо. Не мога да позволя да подронва авторитета ми и този на клуба, в който работя”, заяви бесен Пламен Мицански, който е старши треньор на Малеш.