Старши треньорът на Черноморец (Поморие) Неделчо Матушев остана разочарован от събитията около отбора в последните дни. Както е известно, в началото на седмицата стана ясно, че играчите вече не получават храна, а някои от тях останаха и без телефоните си, които не са платени.

Вчера пък младежкият национал Георги Костадинов, както и Емануил Манев, разтрогнаха договорите си по финансови причини.

Двамата заявиха, че не са получили пари от три или четири месеца и няма как да продължат с участието си.

"При тази ситуация е много трудно за нас. Предстоят ни два много важни мача- срещу Ботев и срещу Етър 1924, водещи отбори в групата, а останахме едва 16 души. Не мога да повярвам, че всичко това се случва и не разбирам как може да бъде допуснато, заяви Матушев.

"Въпреки проблемите, аз разговарях с момчетата и смятам, че ние ще се борим за максимума точки до края на полусезона. Сега сме 2-и, но ще видим къде ще завърши отбора, добави Матушев.

Той пое състава през лятото, след като други девет души от миналогодишния отбор напуснаха. Реално без селекция, само с две попълнения от школата на Черноморец Бургас, бившият треньор на Локомотив Пловдив изгради стабилен състав, който играе нападателно и агресивно. В момента отборът на Черноморец Поморие има най-резултатното нападение в Източната Б група.