Със специално обръщение към работодателите излезе днес ръководството на футболен клуб Лудогорец Разград. В него се призовават предприемачите да пуснат служителите си на мач, въпреки че денят е работен. С решение на правителството тогава се отработва почивният 4 март.

За Лудогорец на 19 март от 15:00 часа е първият домакински мач от пролетния полусезон на Източната Б група - с Добруджа Добрич. Разградчани го посрещат с обновен състав и реновиран стадион. Стойността на ремонта е 300 000 лв. След него спортното съоръжение побира 5000 седнали и още 2000 правостоящи зрители.

„Съботният ден за страната е работен, но за Разград е празничен. Призоваваме Ви да дадете възможност на вашите служители да станат част от този спектакъл. Така Вие ще помогнете на футбола и спорта в Разград”, завършва обръщението на клубното ръководство.

Междувременно от общинската управа съобщиха, че е факт и първото посегателство върху обновения стадион. Тази нощ крадци отмъкнали кабел, захранващ част от административните помещения. Започнало е възстановяването на щетите.