Отборът на Локомотив (Мездра) е на път да се подсили с централният защитник Предраг Пажин, съобщиха от втородивизионния клуб.

Бившият български национал е роден на 14 март 1973 г. в Босна (Сърбия) и трябва да пристигне в понеделник. Пажин иска да запише треньорска школа. Той е играл е за отборите на Единство (Биело поле), Рудар (Плевя) и Партизан (Белград).

Две години игра в Левски(София), като записа 43 мача и 3 гола със синята фланелка. Шампион на България и носител на Купата на България за 2000-та година. През 2001-ва преминава в турския Коджаелиспор, като за двата сезона прекарани в клуба има 31 мача и 6 гола.

Следва завръщане в България, има 9 мача с екипа на Спартак (Плевен). През 2002-а следва трансфер в китайския Гуоан и печели бронзовия медал в първенството на Китай.

Последвалият трансфер в Шахтьор (Донецк) не се оказва особено успешен въпреки прекараните три сезона. Завръща се в Китай и подсилва друг местен тим, където играе до миналата година.

През 2000-та година получава българско гражданство и записва 32 мача с екипа на „трикольорите”. Играе на Европейското първенство в Португалия през 2004-та.