Литекс 2 победи Созопол в първенството на Б група. В мач от 24-ия кръг ловчалии се наложиха с 3:1. Головата сметка за Литекс  откри Арсенио Нунеш в 15 -минута с точен удар от границата на наказателното поле.

Пропуски за домакините направиха Бьорн Йонсен и Кристиян Малинов, а гостите останаха с десет души на терена още в 34-та минута. Директен червен картон за грубо нарушение срещу противников футболист получи Георги Хашев от състава на Созопол.

През второто полувреме ловчалии продължиха да имат превъзходство и логично стигнаха до още две попадения. В 61Цта минута Кирил Десподов реализира точно отсъдената дузпа за Литекс за нарушение на Делчев срещу Нунеш.

В 78-та минута вратарят на Созопол Теменлиев изби удар на Десподов, но при долавката Арсение Нунеш бе точен и реализира втория си гол в мама за 3:0. Макар и с десет души на терена гостите все пак стигнаха до почетен гол. В 80-та минута капитанът на Созопол Иван Стоев бе изведен зад гърба на ловешката защита и изпрати топката покрай излезлия да го пресрещне вратар на Литекс Александър Конов за крайното 3:1./БТА