Бившият футболист и треньор на Ботев Пловдив Костадин Костадинов се завръща в родния си клуб като административен директор.

Легендарната седмица от 70-те и 80-те години започва работа в началото на подготовката, веднага след като се раздели официално с досегашните си работодатели от Любимец. В последните няколко сезона Костадинов бе част от щаба на втородивизионния тим, където осигури шанс за изява и трупане на опит на няколко „жълто-черни” юноши.

Същевременно от ръководството на Ботев съобщиха имената на четирима футболисти, които със сигурност напускат отбора. Това са Иван Танчовски, Петко Фанев, Георги Стефанов и Иван Площаков, които не получиха предложение за договор.

Такъв не е предложен и на Стефан Костадинов, но той ще започне подготовка с отбора и ще получи шанс да остане заради дългото си отсъствие, заради контузия в коляното.

Сигурните нови попълнения на Ботев Пловдив до момента са пет. Жълто-черното райе от есента ще носят: Сашо Александров, Йордан Христов, Георги Мечечиев, Мартин Димов и 18-годишният талант от школата Тодор Неделев.