Пламен Крумов, Малин Орачев и Светлин Симеонов не взеха участие в днешната тренировка на Нафтекс. Тримата се оплакват от контузии след победата над Черноморец (Балчик) (3:0) през уикенда и участието им в предстоящия двубой с Несебър за Купата на България е под въпрос.

Капитанът на „зелените” Крумов все още не е напълно възстановен от травмата в глезена, която го мъчи от няколко седмици и поради тази причина бе заменен още на почивката на срещата с Черноморец (Балчик). Халфовете Орачев и Симеонов пък се оплакват от болки съответно в бедрото и ахилеса. На облекчен режим се подготвя нападателят Кирил Божанов, който претърпя операция от херния, информира офицалният сайт на Нафтекс.  

Защитниците Диян Молдованов и Георги Терзиев вече тренират на пълни обороти след възстановяването си от тежки контузии, заради които пропуснаха цялата лятна подготовка на тима. Подобно е положението и на вратаря Мартин Теменлиев, както и на шампиона с юношите старша възраст на Нафтекс Пламен Димитров. Двамата вече са напълно готови за игра след претърпените през лятото операции.