Двама от най-опитните футболисти на Нафтекс Пламен Крумов и Шенер Ремзи се включиха заедно с останалите си съотборници в днешната тренировка на тима.

Капитанът Крумов пропусна гостуването на Калиакра (Каварна) в събота заради контузия в глезена, но според лекарския щаб на „зелените” състоянието на нападателя значително се е подобрило и не е изключено той да вземе участие в предстоящия мач с Локомотив (Стара Загора), се съобщава в официалния сайт на клуба.

Полузащитникът Ремзи е извън игра вече повече от месец, след като получи травма при гостуването на Родопа (Смолян) в III-ия кръг на Източната Б група.

Контузии след мача с Калиакра лекуват Малин Орачев и Христо Лемперов. Двамата се оплакват от травми в бедрата и участието им в двубоя с Локомотив (Стара Загора) е под въпрос.

На пълни обороти вече се подготвят вратарят Мартин Теменлиев и полузащитникът Пламен Димитров, които са напълно възстановени след операции. Защитникът Диян Молдованов, който също претърпя хирургическа интервенция, все още не е готов да се включи на 100% в заниманията на тима.