Трима футболисти на Нафтекс пропуснаха днешната тренировка на тима поради контузии. Най-сериозно е положението на централния бранител Мартин Ковачев, който бе заменен принудително след почивката на мача с Любимец, тъй като получи удар с лакът в лицето от противников играч. Защитникът ще премине допълнителни прегледи, след което ще стане ясно колко време ще бъде извън игра.

Другите двама футболисти, които пропуснаха заниманието на стадион „Лазур”, са нападателят Петър Колев и полузащитникът Стамен Ангелов. Първият се оплаква от разтежение в бедрото, а младият халф Ангелов има проблеми с глезена.

Междувременно старши треньорът на „шейховете” Диян Петков изрази съжаление от пропуснатата победа при гостуването на Любимец. Срещата завърши при нулево равенство, но футболистите на Нафтекс имаха повече положения за гол, а в средата на първата част голмайсторът на „зелените” Деян Христов нацели гредата със страхотен шут от 30 метра.

„Съжалявам за пропуснатата победа. Създадохме повече положения от отбора на Любимец, но не успяхме да ги реализираме. През първото полувреме ударихме и греда чрез Деян Христов”, заяви Диян Петков.