Кметът на Пловдив Славчо Атанасов прие днес делегация на участника в Източната Б група Спартак, съобщи официалният сайт на клуба.

При градоначалника бяха собствениците на клуба Крум Мандуров и Георги Колев, изпълнителният директор Людмил Божилов и административният шеф Виден Апостолов. Спартаклии уведомиха кмета за проблемите около концесията на стадион „Тодор Диев”. Строежът не започна, след като старата градска управа отряза 3,5 декара от лицето на обекта.

„Срещата протече нормално. Кметът се отнесе положително към нашите проблеми”, заяви след разговора в Общината изпълнителният директор Людмил Божилов.

До 10 ноември комисия от общинари ще се запознае на място с проблемите около концесията. В същия срок шефовете на Спартак ще представят в общината документацията с изискванията на УЕФА и ФИФА за спортните обекти. При новия план управниците на града ще се съобразят с нормативните документи на европейската и световната футболни централи.
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.